Gaahh är det en jordbävning? Nej, dom borrar bara...

Vad gör dom? Snälla...bara för ett litet tag sluta, snälla. Snälla, snälla, snälla. Men fastän jag bönade och bad slutade dom inte, och dessutom stängdes vattnet av tidigt i morse. Så det var bara att pallra sig upp för att hinna duscha och sen dess har byggarbetarna varit i full gång. Så det är så här det låter, när det är nån på väg att borra sig igenom väggarna. För det är vad det känns som, som om nån joppe snart ska hoppa fram geneom ett hål i väggen och glatt ropa tittutt. Jag hoppas byggarna snart är klara, för jag blir tokig. 

Med tanke på tokig. Jerry Springer gick på TV400 imorse. Det måste vara skådespeleri. Det kan ju inte vara på riktigt! Fast å andra sidan. Det är USA och där är väl allt möjligt. Där hade det säkert inte varit helt omöjligt att en byggarbetare hoppade fram genom ett hål i väggen. Vilken himla tur att jag inte bor i USA.

Kommentarer
Postat av: jennhy

drygt :O

snygg header btw!

2010-02-10 @ 14:40:37
URL: http://jennhyolsson.blogg.se/
Postat av: jennhy

sv; tack så mycket, jag hoppas det :/

2010-02-10 @ 15:20:00
URL: http://jennhyolsson.blogg.se/
Postat av: Rita ♥

Jobbigt med byggarbete som stör :/ Hur är det annars? :)

2010-02-10 @ 22:53:22
URL: http://ritas.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha, precis, jag kommer snart att vara starkare än dig, eller iaf starkare än nu;P Jag kommer snart inte att var den lilla svaga tjejen längre!

KRAM:)

2010-02-11 @ 19:41:35
URL: http://lindarywe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0